26 Ocak 2009 Pazartesi

ilk ahşap rölyef çalışmam & kabak tatlısı



boş vakitlerimi değerlendirmek adına. çok sevdiğim bir sanat olan ahşap rölyef kursuna yazıldım..ne de olsa 5 ay sonra pek boş vakit bulamıcam.....


bu benim ilk çalışmam sayılır. öğrenmelik olan basit rölyefimi saymazsak.. şimdi ikinci yi yapıyorum..nasıl olmuş sizce. güzel bir köy evi dimi.kapıda odunlar var. ve odun arabası.. ama maalesef arabayı süren adamı yapamadım. henüz hamurla insan figürü çalışmalarına geçmedim. yarıyıl tatilinden sonra onu da öğrencem inşallah


şimdi bu güzel kabak tatlısıyla ağzınız tatlansın istiyorum. görüntüsü kadar tadı da mükemmeldi.. ne de olsa tamamen doğal, annemin yetişdiği kabaklardan..kabak pişirmeyi herkes bilir zaten tarife gerek yok. ben açıkcası göz kararıyla pişiriyorum. ölçüm yok..



23 Ocak 2009 Cuma

tembellik bitti........


herkese selamlar
artık mümkün olduğunca sitemi güncellemeye çalışacağım..
doğru söylemek gerekirse içimde eskisi gibi blog yazma hevesi yok. ama öylebir bağ ki kopamıyorum.. tamamen ben artık blog yazmıcam diyemedim. ve tekrar yazmaya karar verdim.. ne de olsa hemen hemen hergün. arkadaş blogları takip ediyodum. neler yazmışlar neler yapmışlar diye bakıyodum..sadece yorum bırakamıyodum.. artık yorumlara ve yazılara devam inşallah..
hemen hemen 3 aydır yazmamışım. tabi bu 3 ay da tarifler de birikti ... tariflere geçmeden önce size kızımın ilk karnesini göstermek istiyorum.. anaokuluna gidiyo ve bugün ilk karnesini aldı.. çok mutlu oldu.. tabi ben de çok gururlandım.. inşallah hayatı boyunca hep başarılı olur güzel kızım..

şimdilik bu kadar ....en kısa zamanda tekrar burdayım...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails