26 Şubat 2008 Salı

MANTARLI KREMALI TAVUK


  • birpaket kültür mantarı
  • 2 çorba kaşığı tereyağ
  • 1 su bardağı bezelye
  • bir kutu krema
  • 500 gr tavuk göğsü
  • 2 adet kırmızı biber
  • toz kırmızı biber
  • dereotu
  • tuz
  • hazırlanışı:öncelikle tavuk etini doğrayın.teryağını bir tavaya alıp eritin.tavuğu üzerine ekleyip,toz kırmızı biber serpin ve kavurun.mantarlarıda ekleyip kavurun.şerit şeklinde doğradımız kırmızı biberleride ekleyip bi iki dakika daha kavurun.bezelye ve tuz ekleyin.1o dakıka pişirip krema katın.borcama dökün üzerine dereotu koyup birazda fırında pişirin. servise hazırdır.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails