20 Ekim 2008 Pazartesi

FRİENDSHİP AROUND THE WORLD AWARD/ ULUSLARARASI ARKADAŞLIK ÖDÜLÜ

blog açtığım için çevremden çok tepki aldım açıkcası.ne gerek varmış,neler yazmışım öyle. çok saçmaymış... falan filan...bu benim zevkle yaptığım bir işti ve tepkilere rağmen devam ettim. iyiki de etmişim. blog dünyasının en güzel yanı da kazandığım arkadaşlıklar oldu. mutluluğumu,hüznümü paylaştı arkadaşlarım.. yorumlarıyla hep yanımda oldular.o güzel yorumları beni yüreklendirdi..
şimdi çok güzel bir arkadaşlık ödülü aldım.. ve çok mutlu oldum.canım arkadaşlarım fatoş ve serap beni bu güzel ödüllere layık görmüşler.çok teşekkür ediyorum onlara.
Ödülün amacı arkadaş listenizdeki bloggerları dünya çapında tanıtabilmekmiş..ve sizi seçen arkadaşınızın listesindeki isimlerden 1 fazla olmalıymış...
bende ödülümü:
gönderiyorum.
bütün bloggerlara da sevgilerimi gönderiyorum..

9 yorum:

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Tebrik ediyorum seni ödülün için...sevgilerimle

angel dedi ki...

selam arkadaşım,uzun zamandır rahatsızlığımdan dolayı bloguma uğuryamadım ve açtığımda senin o güzel içten hediyeni görmek beni ne kadar mutlu etti bir bilsen.çook teşekkür ederim...

antepası dedi ki...

Canım seninle bu blog dünyasında tanıştığımıza çok sevindim.İnşallah gerçek hayattada rastlaşırız.Ödul için teşekkürler.

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canım benim hasta hasta mutlu ettin beni:)neredeyse 1 aydır gripten yatak döşek yatıyorum,ödül şifa gibi geldi:))))sonsuz teşekkür ederim,canımsın.
öpüyorum

Adsız dedi ki...

Canim beni de bu ödüle layik gördügün icin cok tesekkür ediyorum sana. Sevgilerimle.

Disalce dedi ki...

hayret bişey niye karışırlar anlamıyorum....içinde olmayan bilemez arkadaşım.....bazılarına burası lüzumsuz bir ortam geliyor...ama biz memnunuz....

boşver iyi yapmışsın....iyiki varsın...

Sevil Şahin dedi ki...

MERHABALAR CANIM ;
ARTIK GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ PLANLADIĞIMIZ İSTANBUL BULUŞMALARININ 3 .SÜNÜ GERCEKLESTİRECEGİZ DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN 8 KASIM 2008 SAAT 14:00 DE BAKIRKÖY GALERİA DA ALT KATINDA MADODA BULUŞACAGIZ SENİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIM .
DAVET ETMEYİ UNUTTUGUM YADA YETİŞEMEDİM TÜM İSTANBULDAKİ SİTE SAHİBİ DOSTLARIM HEPİNİZİ BEKLİYORUM GELMEK İSTERSENİZ EGER YORUM KISMINA TELEFON VE İSİMLERİNİZİ BIRAKMANIZ YETERLİ OLACAKTIR İSTERSENİZ MSN ADRESLERİNİZİDE YAZABİLİRSİNİZ. YORUMLARIM ONAYLIDIR VE KESİNLİKLE YAYINLANMAYACAKTIR. LÜTFEN BANA OLUMLU YADA OLUMSUZ YORUM BIRAKINIZ
SEVGİLER BİRDEMLİKSOHBET SEVİL

PAPATYA PRENSES dedi ki...

yazımı iyi okumamışsın sanırım,sana da teşekkür etmiştim..

SOFRAOZLEMİ dedi ki...

canım ödülümü aldım çok mutlu oldum:)teşekkür ederim hayatım.en kısa zamanda bende ödüllerimi dağatacağım inşallah:)

aşağıdaki yumurta gözüme öle güzel geldiki pizza sandım canım çekti..hemen gidip kendime 2 yumurta kırayım bari..ellerine sağlık canım..

bu arada kimseye kafana takma sen nasıl mutlu oluyorsan ölece devam et;)

sevgilerimle.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails