7 Nisan 2009 Salı

KURU ÜZÜMLÜ KURABİYE & HAMİLELİK ALERJİSİ



Bu aralar çok rahatsızım .. doktor doktor geziyorum ama derdime kimse çare bulamıyor.. hamilelik kaşıntısı denilen olayı yaşıyorum. bütün vücudum yara bere içinde kaşınmaktan geceleri uyku yok gündüz zaten yok..hertarafımı kanlar içinde bırakıyorum kaşımaktan. ilaçlar kremler haplar ..hiçbirşey fayda etmiyor..doktorlar doğuma kadar beklememi. doğunca kendiliğinden geçeceğini söylediler.. tahlillerimde hiç bir sorun yok. yani bu kaşıntıların sebebi belli değil.eşimle beraber ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız..


bu konu hakkında bilgisi olan ..veya yaşamış olanlar ... bize yardımcı olurlarsa seviniriz....daha doğuma iki ay var ve ben iki ay daha bu şekilde yaşamak istemiyorum.. mutlaka bir çaresi olmalı....


Kurabiyeler kayınvalidemin ellerinden çıktı.....


biz çok seviyoruz bu kurabiyeleri.. lezzeti harika oluyor.. annemin(kayınvalidemin) ellerine sağlık.. tam kıvamını tutturuyor... nefiis oluyor..


malzemeler:

  1. bir paket erimiş margarin
  2. yarım çay bardağı sıvıyağ
  3. 4 yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek)
  4. 1,5 bardak şeker
  5. bir su bardağı nişasta
  6. bir kabartma tozu
  7. bir su bardağı kuruüzüm
  8. aldığı kadar un(hamurumuz yumuşak bir hamur olacak..)

hamuru yoğurunca bir kaç parçaya ayırıp ,parçaları teker teker rulo yapıyoruz .üstlerine elimizle bastırıp kare kare şekiller kesiyoruz.....tepsie dizip üzerlerine yumurta sarısı sürüyoruz..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun arkadaşım gebelikte çok nadir rastlanna bir hastalık diye biliyorum en inatçı kaşıntılarda karaciğer-safra kesesi rahatsızlığından meydana gelebilir.bu konuda bir test yaptırdınız mı acaba? inşAllah şifa bulabilirsin..sıkça duş almak da iyi gelebilir çok ılık..
anneciğinin ellerine sağlık harika görünüyor kurabye..

Adsız dedi ki...

http://www.revir.com/v01/pages/p15/1022/121871.shtml bu linke bir göz at istersen canım ama yine de uzman dr.a danışmalı..

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Allah şifa versin canım ya:(
Sinirsel olabilir belki??
*

Kurabiyeler enfes görünüyor,anneciğinni ellerine sağlık..

sadiye dedi ki...

canım benim çok geçmiş olsun. inan üzüldüm. Kaşıntı kötü insanı tedirgin ediyor. Rahat duramıyor insan. Bende bebek bekliyorum ama öyle bir sorunum yok. Allah yardımcın olsun. YAzılar diyorsun ailemden uzak olunca hasret kalıyor geriye. yazarım canım benim yeterki iste. bende hastanelerde durmadan gidip geliyorum testler için hepte bugün git sonuç çıkmadı yarın gel yada cihaz bozuk vb. insanı sağlamken hasta ediyor bu hastaneler. YApabileceğim birşey varsa lutfen söyle Sevgiler canım benim

Adsız dedi ki...

slm iyi geceler canım..benim bebeğim 9 aylık oldu şimdi ona hamileyken benim kaşıntılarım 4.ayımda başladı ama senin kadar değildi kaşımamak için zor dayanıyordum..bende doktora gittim ama bi çaresi yok doğuma kadar da çektim..doğumdan sonra geçti..ama çok zordu seni anlayabiliyorum..sabır sadece sabır yapacak bişey yok dayanıcaksın canım..kurabiyelerde nefis olmuş anneciğinin ellerine sağlık..bu arada
Etkinliğime buyurun
Gönderen :http://missgibi.blogcu.com/
40. PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNİN EV SAHİBİYİM
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;
http://porselendemlik.blogcu.com
http://birdemliksohbet.com
http://gelibolu17.blogspot.com/
http://selmahlc.blogcu.com/
tarafından hazırlanmış olan porselen demlik çay saati için
6 NİSAN 2009-20 NİSAN 2009
TARİHLERİ ARASINDA
http://missgibi.blogcu.com/ YANİ BEN YAPACAĞIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLERİ KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ.
TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK.
VE TARİFİNİZE"PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 40.HAFTA " BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI VE BANA YORUM BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM.C BOXA BIRAKILAN NOTLAR GÖZDEN KAÇABİLİR LÜTFEN YORUM YAZIN.SENİ VE BU YORUMU OKUYAN HERKESİ DAVET EDİYORUM ZİYARET EDİPTE BİZZAT DAVET EDEMEDİĞİM DOSTLARIM LÜTFEN BU YAZIYI NERDE OKURSANIZ SİZDE KATILIN EMİNİMBU ETKİNLİK SAYESİNDE BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ OLUYOR MUTLAKA KATILIMIZI BEKLİYORUM.. ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
ETKİNLİĞİMİZE YEMEK GÖNDERİLMEMESİNİ RİCA EDİYORUM.
LÜTFEN ÇAYIN YANINDA VERİLECEK TARİFLER OLMASINA DİKKAT EDELİM.
SEVGİLER

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails